babyrizam's FotoPage

By: norafida abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-Mar-2007 07:00 Email | Share | | Bookmark
Karaoke @ Galaxy..

me n kelvin
masa nni depa tgh ok lg..
 
View all 36 photos...
hi yal'zz.. hmm.. kabare? aku cam besa la.. baru2 ni aku g karaoke kat GALAXY ss16 kat subang. our opis sport club committe yg organize bes sangat. makan pree, minom pree, nyanyi pon pree.. hehehe .. kat cni ada gambar aku nak share ngn korang. njoy k!


Friday, 2-Mar-2007 04:30 Email | Share | | Bookmark
My bOs B'daY!

nyanyi beramai2
bday dady!
secret recipe
View all 38 photos...
happy bday bos..
kita org kasi neck tie kat bos n sapu tangan. hope bos suka!
klu x suka, buat2 je la suka


Monday, 26-Feb-2007 10:30 Email | Share | | Bookmark
LiOn DanCe @ PaRaMoUnT

 
 
 
View all 21 photos...


Saturday, 17-Feb-2007 03:29 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin baru AcIk..

seri pngantin
bila cik abg nak sampai ni
nak jgk interprem
View all 47 photos...
Selamat Pengantin baru to acik n abag sahar.. semoga berkekalan ke akhir hayat korang. x lama lg turn aku plak..

mmg meriah gile kenduri acik aku ni.. al maklom la anak last kan? sebelah pmpuan plak tuh.. mmg bes..
ada khatam quran, ada berzanji, ada majlis berinai besar. mmg bes la..
tahniah sekali lg tuk acik..


Friday, 16-Feb-2007 08:30 Email | Share | | Bookmark
Kenduri kat Dewan TTDI

anak beranak
dalam keta nak g kenduri
me n adik
View all 10 photos...
kenduri aje time nak CNY ni..
makan pree la jawabnyer.. ni kenduri sebelah sedara jauh.. org kaya bangsar.
jemput la tgk gambo2 nih..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net